Spaarkaart

Voordeel
U spaart op vertoon van uw spaarkaart korting onder de vorm van spaarpunten.*
Op alle niet terugbetaalde specialiteiten (vrij verkrijgbaar of op voorschrift), voedingssupplementen, verzorgingsproducten, huisbereidingen, babyproducten, verbandmateriaal,... tot zelfs veterinaire producten.

1000 spaarpunten leveren een voordeel op van 10 euro bij een volgende aankoop!

De kaart is geldig in beide apotheken:
- Apotheek Van Oproy - Meir 10, 2430 Eindhout
- Apotheek Van Oproy - Grote Steenweg 89, 2440 Geel (Zammel)

* Uitgezonderd door het RIZIV terugbetaalde producten
* Maximum 250 punten per verpakking

Veel gestelde vragen

Hoe werkt zo'n spaarkaart?

U ontvangt in de apotheek een spaarkaart waarmee u onmiddellijk korting kan sparen in de beide apotheken. Toon de spaarkaart bij elke aankoop en de punten worden automatisch aan uw saldo toegevoegd.

Hoeveel hebt u al gespaard?

Bij elke aankoop worden uw ontvangen punten evenals je gespaard puntensaldo afgedrukt op uw kasticket. Zo bent u steeds op de hoogte van uw gespaarde punten.

Hoe genieten van uw gespaarde korting?

Van zodra u 10€ (1000 punten) gespaard heeft, wordt de korting verrekend met het bedrag van de aankoop. Wanneer de aankoop minder dan 10 euro bedraagt, betaalt u niets en wordt de rest van de korting bij het volgende bezoek verrekend.  

Wat indien u de spaarkaart bent vergeten?

U ontvangt een kasticket met daarop de vermelde korting. U overhandigt de volgende keer uw kasticket samen met de spaarkaart aan uw apotheker. De korting wordt dan geregistreerd op uw kaart.  

Wat bij verlies van uw kaart?

Bij verlies van de kaart maken wij een nieuwe kaart aan. De gespaarde punten worden hierbij overgezet naar een nieuwe kaart.  

Hoeveel kaarten per gezin?

U krijgt 1 kaart per gezin. Indien u graag een tweede kaart wenst, maken wij dit met plezier aan. De verschillende gezinsleden (en eventueel ook andere personen) worden aan dezelfde spaarkaart gekoppeld.