Gamma: Sport- en voedingssupplementen

Heel wat mensen doen aan sport. Zwemmen, wandelen, fietsen, voetballen, lopen, tennissen. Het zijn maar een aantal van de vele sporten die dagelijks door jong en oud, op professionele en recreatieve basis worden beoefend. 

Bewegen is gezond maar al naargelang de intensiviteit van het sporten wordt er heel wat van ons lichaam gevraagd. Als sporter is uw gezondheid uw prioriteit. Een gezonde voeding is uitermate belangrijk. Wanneer je veel eist van je lichaam, kunnen extra vitaminen en mineralen een goede ondersteuning bieden.

Kracht is van belang bij elke sport. Zowel spieropbouw als spierherstel na fysieke inspanningen, kan door voeding en supplementen ondersteund worden. Door optimaal spierherstel kan je fitter aan de volgende training of wedstrijd starten.

Voldoende drinken is de basis voor iedere sporter. Door het zweten verlies je niet alleen water maar ook elektrolyten en dit leidt tot prestatieverlies. Een isotone dorstlesser kan jouw uithoudingsvermogen ondersteunen, vooral bij duursporten.

Tijdens het sporten verbruiken we continu energie en die halen we vooral uit suikers (koolhydraten). Door de consumptie van koolhydraten voor en tijdens het sporten kunnen we ons uithoudingsvermogen verhogen. We kunnen ze uit de voeding halen maar ze bestaan ook in verschillende vormen (gels, repen, dranken, tabletten). Ze worden gebruikt om de sportprestaties te bevorderen door hun langdurige energievoorziening.

Om sporters te begeleiden in het ruime sportvoedingsassortiment zorgen we voor persoonlijk advies (voedingsschema) en kiezen we voor producten van Etixx Sports Nutrition die ontwikkeld zijn op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Etixx is een vooraanstaande producent van sport- en voedingssupplementen. Het gamma is op maat van zowel de professionele sporter als de recreatiesporter.

Etixx is dé referentie op gebied van ‘zuivere’ sportvoeding. Door hun anti-doping garantie geniet Etixx het vertrouwen van individuele topsporters en teams in het wielrennen, voetbal, triatlon, atletiek, basket en vele andere sporten. Vacansoleil, Team Saxo Bank, Topsport Vlaanderen, RSC Anderlecht en Lotto-Belisol om maar enkele voorbeelden te noemen.

Het gamma is opgesplitst in 5 productgroepen: gezondheid, uithoudingsvermogen, krachtopbouw, recuperatieverbetering en prestatie. 

- prestaties verbeteren en maximaal houden
- blessuregevoeligheid verminderen
- herstelproces na een zware inspanning ondersteunen

Voor meer informatie kan u terecht op de website van Etixx. Nog vragen? Neem gerust contact met ons.

Verder nog andere gamma's verkrijgbaar op bestelling (Trisport, Maximize, Sportstech, Born, Zenith).

Onze merken

35