Massages

  • Massages, ze ontspannen of laten je recupereren, verlichten pijn, werken in de diepte of brengen je in balans zodat je fysiek en mentaal weer op het juiste spoor belandt !
  • Indien u een massage wenst te reserveren, dan reserveert u ONLINE of per MAIL of TEL uw sauna arrangement EN u vermeldt in de OPMERKING uw keuze van massage !
  • De massages worden individueel gegeven.
  • De massages dienen tijdig (min. 1 week op voorhand) aangevraagd te worden.

Massages, Quality & Me time ! in alle privacy gegeven door een Bachelor in de “Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie”.

De massages worden alleen gegeven in combinatie met een saunabezoek. Het badlinnen is dus tevens inclusief. U hoeft zich bovendien niet te verplaatsen. De massages vinden plaats in het eiken poolhouse, in een sfeervol kader met gegarandeerde rust en privacy. Een privé massage ruimte staat volledig voor u klaar. Alles verloopt respectvol en discreet.

Via een intake gesprek vernemen we graag op welk tijdstip u de massage wenst. U beleeft de massage op de ritme van de muziek. Dit maakt de massage tot een unieke ervaring.

Als afsluiter biedt Sauna Ambiente u een heerlijk kopje thee aan en kan u, samen met uw partner, verder genieten van uw verblijf in ons prachtige poolhouse met alle faciliteiten.

Om de nodige aandacht aan uw lichaam te kunnen besteden, bieden wij geen duo massages aan.

Terwijl uw partner geniet van een massage, kan u in alle rust genieten van de sauna faciliteiten !

Twee individuele massages per sessie behoort tevens tot de mogelijkheid.

U kan een massage arrangement combineren met een heerlijk ontbijt, hapje of drankje !

De massages zijn niet erotisch getint en alle verzoeken hieromtrent zullen geweigerd worden.

Relaxatie Full Body & Wood Therapie

De RELAXATIE massage is een doeltreffende manier om tot rust te komen. Afvalstoffen worden afgevoerd, stijve spieren worden losser, het denken wordt rustiger. Lichaam en geest krijgen de kans om te ontspannen.

De relaxatie massage is een manuele massage die bij Sauna Ambiente gecombineerd wordt met HOUTTHERAPIE. Houttherapie vermindert stress, spierpijn, gewrichtspijnen en andere ongemakken. Het geeft emotionele rust. De spieren krijgen meer zuurstof zodat ze hun energie weer optimaal kunnen benutten.

Deze massage leidt tot een zalig gevoel van ontspanning !

Prijzen

  • 50 minuten: € 65

Relaxatie Himalaya Zout Massage

De Himalaya zout massage is een manuele relaxatie massage die bij Sauna Ambiente gecombineerd wordt met het gebruik van Himalaya stenen.

Dankzij de rijkdom aan mineralen, oligo elementen en ionen is dit zuivere “oerzout” bijzonder heilzaam voor zowel de huid als de luchtwegen en geeft het een boost aan het immuunsysteem. Heeft een helend effect op problemen veroorzaakt door electrostress en negatieve invloeden van het milieu. Deze behandeling is tevens bevorderend voor het mentale, emotionele en fysieke welzijn.

De stenen hebben een zacht scrubeffect, waardoor uw huid zijdezacht en verzorgd zal aanvoelen.

Prijzen

  • 50 minuten: € 65

Rug-, nek- en schoudermassage

De focus wordt gelegd op de rug en de omringende spieren zoals die van schouders en de nek. De spieren worden losgemaakt en de afvalstoffen worden afgevoerd. Het masseren van de rug zal niet alleen rugklachten verminderen maar zal ook zorgen voor een betere bloedsomloop en een ontspannend gevoel.

Prijzen

  • 30 minuten: € 35
  • 50 minuten: € 65

Benen- en voeten massage

Deze massage ontspant, verlicht en geeft een gevoel van welzijn !

Prijzen

  • 25 minuten: € 30